onsdag 27. august 2014

17 på rad! Og Norge

17. på rad!
Arsenal har slått Besiktas 1-0 sammenlagt, og er klare for gruppespill i Mesterligaen for 17. gang på rad! Superkjøpet Alexis Sanchez satte inn kampens eneste mål.
Dessverre ble Mat Debuchy utvist mot slutten etter 2 gule kort (skjønte lite av det andre, var som Rambos i første kampen veldig strengt), og det ble litt nervøst siste 10, men Arsenal holdt unna.

Ingen ny spiss
Etter kampen avkrefta nærmest Wenger at det vil bli henta en ny spiss, til tross for at Giroud er ute til desember/januar. Det blir nok dermed ingen Falcao eller Cavani, ei heller Remy eller Zigic.

Derimot kan det være at Adrien Rabiot nærmer seg Arsenal, en signering jeg gjerne skulle sett. I tillegg melder flere at Toby Alderweireld (25) fra Atletico Madrid skal være på vei. Han er stopper og kan også spille høyreback, og har 37 landskamper for Belgia. Grei backup til Kos og BFG.

Trekning for CL
Trekninga for Mesterligagruppene kommer snart, Arsenal er seedet i pulje 1 sammen med Real, Barca, Bayern, Chelsea, Benfica, Atletico og Porto.
Pulje 2: Schalke, Dortmund, Juve, PSG, Shakhtar, Basel, Zenit og Man City
Pulje 3: Leverkusen, Olympiakos, CSKA Moskva, Ajax, Liverpool, Sporting, Gala og Athletic B.
Pulje 4: Anderlecht, Roma, APOEL, BATE, Maribor, Monaco, Malmö og Ludogorets
(Ludogorets fikk keeperen utvist på slutten av ekstraomgangene, hadde brukt alle byttene. Utespilleren som kom inn begynte med å score på første straffa, deretter redda han Steauas siste straffe og redda Ludogorets til gruppespill! Drømmekveld? Tipper det ja!)

Drømmepulja blir vel Basel, Olympiakos og Maribor/Malmö, mens det verste som kan skje er Dortmund/Juve/PSG, Gala og Roma.
Det blir vel noe midt i mellom tenker jeg.

Angående trekninger, Arsenal møter Southampton hjemme i 3. runde i ligacupen. Bør bli bedre enn hva manutd klarte mot MK Dons..

Martin Ødegaard
Unge Martin satte ny rekord i dag, tidenes yngste på det norske herrelandslaget i fotball. Og som 15-åring viste han at han er et stort talent. Skulle ønske Wenger henta ham til Arsenal, om ikke annet en avtale som gjør at han spiller i Godset i et par år til, for så å komme inn på U21-laget til Arsenal. Kan bli en kjempespiller!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar